içerim ben bu akşaaamm..


oky ile içelim eğlenelim haftası gibi bişey oldu bu :) modaya gitmiştik pazar günü blogkardeşliği toplantısından önce orda biraz oturmuştuk. ben çok sevdim orayı demiştim. alternatif gençliğin takıldığı içkinin su gibi aktığı bir yer bugün yine çağırdı 20 dk gecikicem diyip tam 1,5 saat sonra ancak varabildim ama olsun önemli olan istemek :)

fotoğraflarda görülenin aksine ben birayı, içkiyi sevmem ama böyle anlarda da mızıkçılık yapamıyorum. gerçi çok da içemiyorum istesem de. sembolik rakamlarla sınırlı içtiklerim :) daha önce yapmadığım birşeydi gidip kayalıklara gidip içmek neyse bunu da yaptım. biraz değişiklik iyidir. ama fotoğrafta olduğu gibi her zaman birazcık gülmek herkese iyi gelir. en son böyle güldüğümün üzerinden bayağı bi süre geçmişti.

ama oky saçlarını kestirmiş güne damgasını vurdu tabii ki :) hatta blog dünyası bu olay karşısında ikiye bölündü :P


herkesçe kabul gören genel bir kanı vardır: biranın yanında fıstık yenir. ben de ise tam tersi ben fıstığın yanında bira içiyorum :) fıstık yüzünden içtim hatta bugün ( ben yazıyı yazana kadar saat 12 yi geçti dün oldu bugün ) neyse zamanında sınavlar bitsin de içmeye gideriz diyordum. oky ile gittim :) bi dost sana hala sözüm var unutmadım ;)

belki de herşey artık iyi gider? sevmek ve sevilmek arasında bir tercih yapmam gerekseydi sevilmeyi seçerdim. belki de hiç tanımadığım birinin bir başkasını nasıl sevdiğini görmem beni değiştirdi. benim sana duyduğum sevginin bir anlamı olmaz, çünkü sen başkasını, benim seni sevdiğim gibi seviyosun. üst üste gelen frekans dalgaları gibi birbirlerini sıfırlıyorlar. sevilmek için herşeyi feda edebilirdim ama kabulleniyorum demiştim ya o yüzden artık yaptıklarımın boşa çırpınmaktan başka birşey olmadığını kabul ediyorum artık. ben bi süre yeni şarkılarımla bir kenarda oturayım da kafamı dinlemektense, müzik dinleyeyim biraz.

bu güzel gün için oky' ye ve yeni arkadaşım sercan' a teşekkürler ;) iyi ki gitmişim dedirttiler :)

  1. Comment by Adsız on 16:56  

    sewmekle seçilmek arasında zor bi seçim yapardım sanırm ben ikiside zor çünkü.. ahh ahh senin yerinde olmak isterdim fıstık yemek için :P birde oky nin kesilmiş ve blog dünyasını ikiye ayıran saçlarını görmek için :D

  2. Comment by onur on 01:30  

    zor bi seçim
    ama en temizi sevmektir abi
    napıcan sevilip de

  3. Comment by oky on 12:07  

    heheh adam fıstık yüzünden bizim gibi ayyaş olup çıkıcak:) yalnız hemen belirteyim, bizim zorumuzla bira içmiyor. kötü arkadaş konumuna düşmeyelim:)

  4. Comment by oky on 21:35  

    ahaha eray sen herkese telefon açıp son yazıma yorum yapın mı diyorsun ahahaha yakalandın boş boğaz ersin sayesinde :))

  5. Comment by eroy on 22:23  

    >pinkmoon
    ben de ikisi arasındayım işte kararsızım herzamanki gibi

    >zimbab
    abi sen söyleyince değişik oluyorum ben yav hep. dert tasa paylaşılacak insanların en başındasın ;)

    >oky
    canım sana laf atan mı oldu :) beni bu fıstıklar mahvetti :P

    >rsnkm
    eheheh ersincim dün attığım goller seni bayağı zorladı demek ki ee kolay değil tabii bi kamyon dolusu gol yedin :P
    ha sanki okuyan da boğazına bastık zannedecek. ne kadar konuştuk ki blog hakkında. hem sen hani sevmiyodun len benim blogu. sevda blogunu sevmem öyle dedin

    >oky
    aaah ahh oky sanki ersin' i tanımıyosun. dün akşam geleneksel gk maçı vardı. ordan dönüşte konuştuk oky saçını kestirmiş filan ordan aklında kalmış adamın.
    yorum konusunda da ayıp dediğin bi daa duymayayım :P