birazcık gülmek herkese iyi gelir :)


gülmeyi seviyorum, her zaman gülmeyi başarmışımdır. bunu yapabilen insanlara da sonsuz saygım var. tüm fotoğraflarda gülerek çıkmaya çalışırım. ama gülmek içten gelmeli, zoraki sırıtmalarla geçiştirilmemeli. herkes gülsün, herkes mutlu olsun isterim ama ne yazık ki bu sadece imkansız bir düşünce, asla gerçek olamayacak bir istek. bazen gereğinden fazla gülsem de, gereğinden fazla üzülmekten iyidir :)
ama keşke şimdi uyumadan önce de bu neşeyi hissedebilsem. ya da bu cümleden sonrasını iyi bir sonla bitirebilsem. ama ikisi de olmayacak, burada öylesine bitecek artık cümle.

  1. Comment by Misterio on 19:55  

    gözlerinin içi gülüyo belli.. böyle gülmek güzel.. sadece kendin için de değil, sana bakan için de.. zamanı gelir, bulutları getiren geceler başkasının gülümsemesiyle aydınlanır.. gerçek olamayacak istekler varsa olmayacak dediklerinin olacağı zaman da vardır.. gözlerimi yuvarlayıp diliyorum bunun olmasını..

  2. Comment by eroy on 23:54  

    şimdi yazdığım cevabın ilk cümlesinin ne olacağı hakkında bi karara varamamamın ardından ilk cümlenin bu olmasının daha uygun olacağı fikrine kapıldım :)
    teşekkürler. umarım dileğin kabul olur birgün..

  3. Comment by Adsız on 13:59  

    böyle: :::)))
    ya da böyle: :D
    ya da şöyle: :o)
    bu da olur: :)

  4. Comment by eroy on 01:59  

    ehehehe hepsi güzel maksat gülmek olsun :)