sınav, kahve, mide yanması ve vazgeçilmeyen alışkanlıklar

saat 1:47 bir baktım da uyanalı yaklaşık 1 saat olmuş. ne rahatsız insanım ki gündüzler dururken gecenin bir vakti kalkıp sınava uyumadan gitmeyi göze alıp çalşıyorum. gündüz adam gibi çalışmayan, sınavlardan önce dersi derste öğrenmeyen tüm öğrencilerin sonu budur. gece gece kendimle kavga edip de zaten çok az olan zamanımı boşa harcamayayım :)
kahvemi bitirmeme rağmen uyandığımdan beri midemde olan yanma geçmedi, neden bu kadar rahatsızlık veriyor ki gece gece? benle ne derdi var? ne istediyse yedik, bir dediğini iki etmedik :P ama yok illa ki birşeylerin ters gitmesi lazım ki olayda heyecan olsun :P yarının çarşamba olması beni endişelendirdi. nasıl olur da pazartesi ve salı günleri bu kadar hızlı geçti? hala pazar gecesinde olduğuma dair bir his var içimde :P 2. kahveye geçmek için çok mu erken diye düşünüyorum en iyisi ilerleyen saatlere saklayalım onu. kafein yüklemesinden dolayı birgün kalpten gidecem ama dur bakalım ne zaman olacak :)
niye yazıyı uzatmaya çalışıyorum ben bu yazıyı? doğru dürüst şeyler gelmiyo aklıma zaten. ya da bu söylediğim yanlış oldu. düzelteyim: güzel şeyler var aklımda ama yazmak uzun sürer ya da şimdi yazsam aklım tam başımda değil zaten konuları boşuna harcamayayım diye düşünüyorum. evet, tam olarak bunu düşündüm. illa ki aklımdan tam olarak ne geçiyorsa onu söylemeden rahat edemiyorum.
nerden aklıma estiyse ellerimle yüzümü şöyle bir sarayım gözümü filan ovuşturayım diye bir denemem oldu ama üşenmekten bir türlü traş olmadığım için robinson kadar sakalım olmuş ellerim acıdı :P esnemeye başladım bak şimdi bu olmadı. çünkü ilk esneme diğerlerinin habercisidir. öncü olarak bir yoklamabu uykum var mı diye ama ben bunu anladım ve yenilmeyecem uykuya hatta bu kadar yazıyorum artık yeter kalkıyorum ben, çalışma vakti :)

  1. Comment by Adsız on 18:06  

    Yalnız diyilsin bilader.
    Son gün paniği etkisi olmadan çalışamıyorum ben de.Senini gibi yapıp bi saat uyiyim sonra devam ederim diyorum . Sonra sabah oluyo tabi.
    Favori kitaplarından annladığım kadarıyla aynı bölümlerde okuyoruz.
    Ben o dersleri verdim allahtan.
    Ama şöyle bi bakıyorum etrafıma herkes ben gibi. Vizeler 3 hafta öncesinden hazırlanan sayısı çok az. Şu çan eğrisi muhabbetini bulan arkadaş sağolsun valla.
    Sana ve kendime başarılar diliyorum ve sistem analizi çalışmaya devam ediyorum.

  2. Comment by eroy on 21:34  

    bir meslektaş :)
    elektrik müh. bölümünün derslerini alıyorum öncelik onlarda sonra makineye dönücem o yüzden sadece 4 ders aldım makineden bu dönem. ama onların sınavları haftaya olduğu için şu an başımı ağrıtmıyorlar :P
    yarın yine sınav var ve ben bütün gün yattım resmen :) ahanda bu yorumlardan sonra çalışayım.
    sınavları olanlara başarı dilemek tabii ki toplumsal bir görev :P ben de başarılar diliyorum herkese :)

  3. Comment by Adsız on 11:14  

    Elektrik müh??
    Bide çift yapıosun yani. eğiliyorum önünde.
    Bide elektrik müh deyince aynı okulda olabiliceimiz geldi aklıma.
    Elektrikle elektroniği ayıran bi bizim okulu biliyorum ben.
    Yıldız di mi?
    Not: Termo eyüpt akaryıldız'dan, akışkanlar ismail teke'den alırnır.Ama mutlaka bi kere kalınmalı bence :)

  4. Comment by eroy on 20:27  

    evet yıldız :)
    termo ben de eyüp hocadan aldım. ama akışkanları başka hocadan almıştım. onda da 2. sınav öncesi hastalandım iki serum yedim de öyle geçtim dersi. çünkü ertesi gün sınav vardı ben de iyi çalışamamıştım. daha sonra mazeret sınavına girip de kurtardım :)