Live 4 it! haftanın klibi



merhaba, tekrar beraberiz ve haftanın klibini size sunarken, bu hafta benim değil de bir başkasının bana hissettiklerini aktarmak istedim. bilmiyorum ben anlamakta zorluk çektim. tamam kabul ediyorum çok hata yaptım ama hepsi nasıl diyim çocukça aptallıktan öte değildi. hani olur ya lisedeki gibi aptallıkla ve sanki ilk aşk heyecanıyla birleşince ortaya saçma salak bir sürü hata çıkıyor. ve yine kabul ediyorum ki ben bunu yürütemedim. neyse ne kadar özlesem de geride bırakmak gerekli yani sürekli değişen bir olgu içinde yaşıyoruz ve sabit kalmaya çalışmak veya akıntıya karşı yüzmeye çalışmak boşuna çaba harcamaktan öteye gitmiyor. sevmek ve sevilmek garip şeyler nasıl da bir anda mantığın altında eziliveriyor birkaç saatte sevmekten düşünmeye geçiş.. ah be keşke herşeyi geriye sarabilseydim demek istemiyorum. çünkü ben bunları cidden geride bırakıcak kadar aklımı başıma aldım.
ilerde birgün, hayatınızın akışını değiştiren en önemli şeylerden bahsedersek.. diye bir cümleye cevabım olacak bir gece. nasıl desem olmalıydı böyle bir an. kaçınılmazdı ama zamanı belli değildi. değişimin karşısında kimse duramazdı gibi.
şimdi önce bir kağıt, bir kalem ve güzel bir de kahve alıp herşeyi güzelce yazmak gerek. hayatı bir şema haline indirgeyebilmek de garip. ama yapabiliyosan neden yapmayasın. bi de artık Live 4 it! de tam da yazmak istediğim gibi yazıcam. melankoli değil de nasıl diyim tam da isminin taşıdığı anlam için. herkese iyi haftalar diliyorum.

  1. Comment by Tugc on 10:38  

    Live 4 it.. 4 what?
    Love,independence, freedom? :D

    şarkının tamamını dileyemedim iş yerinde olduğumdan ama sanırım benim şu bunalım halinden kurtulmam için biraz daha hızlı şeyler dinlemem gerekli. Hoş Hande Yener'le bile bunalım olmayaı başardım ya ben kuzucum, neyse :D

  2. Comment by Emir Bey on 14:47  

    ben bu bayanı ve şarkılarını baya bir beğeniyorum galiba.

  3. Comment by eroy on 01:48  

    >tugce
    amaç önemli işte. ne için yaşamak? herşeyin bir amacı olmalı ki anlamı olsun.

    >emir bey
    ahaha :) sanırım ben de bu bayanın bir tek bu şarkısını biliyorum :)