Live 4 it! Haftanın Klibi



Live 4 it! Haftanın Klibi'nde bu hafta Ben Moody ft. Anastacia - Everything Burns. Hayatımızı bir film gibi görüp bunun da bir soundtrack albünü çıkarmaya devam ediyoruz.

Kendi köşesinde öylece oturur, daha önce verilen sözlerin, içi tutku bağlaçları ile bağlanmış cümleler aklına gelir bazen, kaybetmenin korkusuna sarılmış kocaman bir gül destesinin bir anda kuruyuşuna tanık olmasaydı keşke. Sayfalarca yazısının olduğu burada bazen kimsenin onu görmediğini bilerek gözyaşlarını saklamaz. Akıtacak bir damla kalmayana kadar. Kendi hayatı yanmaktadır dumanların arasında. Herşey yanıyor gözlerinin önünde.. Ama hala yazmaya devam ediyor.

Herkes sessiz, mutlu taa ki bir anda bu ateş kendilerine biraz olsun yaklaşana kadar, Aslında nasıl bir aldatmaca yaşadıklarını yüzlerindeki maske yanıp düşünce farkediyorlar. Sonra da çığlıkları yankılanıyor heryerde, ama diğerleri kendi çığlığından başkasını duyamaz ki...

Aşkımız nefrete dönüştüğünden beridir birbirimize bakarken taktığın sahte gülümseme maskesinin altında neler olduğunu bilmek kötü. Taa ki o nefretimiz bitene kadar içimizdeki nefret ateşine dönüşen aşk ateşimiz sönene kadar, hiçbirşey kalmaya kadar, içimizi kül edene kadar sürecek, hiç bitmeyecekmiş gibi gelen yangın... Yakıp kül edecek hiçbirşey kalmayana kadar cehennemin kapısı açık kalacak.. Sonrasında melekler gelip o külleri temizlerken bir tanesi bu küllerin arasında kalıp seni kurtarmak isteyecek. Belki de melek maskesi takan bir başka şeytan.. Ama yine de sonunda herşey yanacak. Yalanlarla dolu kandırmaca bir zaman yine gelecek. Nefret yine sönene kadar.

Bazen hissederiz ya kimsenin bizi farketmediğini, bizi hatırlamadığını veya düşünmediğini yaşadığımız zamanlar için güzel bir şarkı. Herşey yanıp kül olacak, sonra küller uçup kaybolacak. Sonra hayallere dalacağız yine, uyandığımızda aşk ateşimiz tekrar yanıyor olacak.. Ne kadar daha böyle bir döngü olacak.. Şu an o ateşin yanında oturup ısınmaktan başka bir düşünce yok..

Herkese iyi bir hafta diliyorum...

  1. Comment by deli mine on 03:05  

    asıl o ateş düşünce uyumaya başliyoruz kuzum.. sıcagın verdigi rehavet.. :) güneş çarpiyor aptal oluyoruz.. :D

    kimseyi aşka yakın görmeyen ben nezaman yanacagımm bakalim.. bir seviyim üzerine 10 bardak su içiyim.. karnim şişsin.. doymayayım :)

  2. Comment by Can on 01:24  

    ateş olmak lazım ki yandığımız kadar yakalım.

  3. Comment by eroy on 14:54  

    >deli mine
    belki de çok yakındadır ;)

    >skullcan
    ben, ben kalayım böyle iyi..