the return of eroy

cidden hayata bakışımı tekrar değiştirdiğimi anlattığım yazı böyle mi olmalıydı bilmiyorum ama nasıl hissettiğim önemli olan di mi?
hmm nasıl oldu bilmiyorum. ama nedense bir anda farklı hissetmeye başladım artık. kendime gelebilirim. evet neden olmasın.
denize ilk kez girmek gibi başta asla giremeyeceğini zannediyosun ama sonra derin bir nefes ve bir anda önce tüm vücudu saran irkilmene yol açan bir soğukluk, sonra giderek ısınıyor gibi heryer etrafındaki daha önce sana soğuk olan herşeye bir anda alışmaya başlıyosun hepsi sıcak gelmeye başlıyo. giderek daha sıcak ve en sonunda etrafındaki çevreyle bir bütün oluyorsun. sanırım biraz denize girme vakti. kumsalda güneşin altında oturmak yandım iyice biraz serinlemek iyi gelecek.
bir anda kafamın içindeki düşüncelerin giderek azalması sanki aydınlanma bu diyesim geliyo. herşeyden bir anda kurtuldum diyemem ama en azından artık kurtulabileceğimi gördüm. tıpkı zamanında sömürge altındaki devletlerin atatürk' ün yaptığı devrimi örnek alıp kendi bağımsızlıklarını ilan etmeyi düşündükleri gibi. ya ben herşeyi neden illa ki çook uzaktaki bir konudan örnek vererek açıklıyorum?
şimdi önce etrafıma bakmalıydım di mi? hemen hızlıca bakıp işe koyulmam gerek çünkü yarından itibaren artık hergün çok uzun bir gün..
sanırım iyi kötü bir şekilde anlatmaya çalıştım derdimi ama ne kadarını anlatabildim bilmiyorum. uykum bile geldi güzel bir uyku çekersem sanırım bu beni iyice dinlendirir. evet biraz uyumalıyım sonra sabah kahvaltı yapmalıyım her zamanki gibi okulda poğça çaydan tat almalıyım. bir şekilde zorlama da olsa yapmalıyım. tamam tamam yatıyorum artık. yarın uzun bir gün.
evet uzun bir gün.

  1. Comment by Unknown on 09:39  

    Bravossimo!!
    *alkışlar, alkışlar, alkışlar*

    :)

  2. Comment by eroy on 22:17  

    teşekkürler, teşekkürler ;)
    ya keşke hep bu yazıya sadık kalabilsem diyorum. bu yorumuna cevap yazarken bile aslında bu yazıda bir an kendime yalan mı söylemişim bu diye düşündüm ama sonra aslında gerçekten de bir an herşeyi unuttuğumu farkettim ama yine de onu görünce bişey yapamıyorum aptallaşıyorum resmen :)
    bunu ona da söyledim zaten :) fazla açık sözlüyüm galiba o yüzden bazen kendime kızsam da içimden geldiği gibi olmalı diye kendimi avutayım ben yine.
    ya ne yazacağımı aslında tam olarak bilmiyorum.
    ama yorumun için saol dostum ;)