15 cevapsız arama 4 mesaj :)

yeni nesil artık tamamen cep telefonuyla büyüyor. hele ki lise çağına gelince liseye kayıt yaptırmadan önce cep telefonu alınıyor çocuklara. cep telefonun olmassa sevgilin de olmaz diye bir görüş var sanki sevgiline çağrı bırakmazsan, aksarayda satılan hazır cep mesajları kitaplarındaki mesajlardan atmazsanız birbirinizi sevemezmişsiniz gibi bir görüş hakim.
cep telefonundan önce insanlar sevgilileriyle nasıl haberleşiyorlardı okuldan sonra? ev telefonuna çağrı mı bırakıyorlardı birbirlerine mektup mu atıyorlardı :))
birbirlerine ard arda çağrı atınca iki insan birbirini daha mı çok seviyor yada sana değer veriyorum anlamına mı geliyor? sevgi artık kontör transferiyle cevapsız çağrı veya mesaj sayısıyla mı ölçülüyor?

  1. Comment by Adsız on 18:34  

    bence teknoloji insanı yiyip bitiren bişey
    geçen gün zati kızın elinde patlamış cep telefonu
    hadi onlar çantada taşıyor
    ula biz bi de cebimizde taşıyoruz
    bi patlasa aman aman

  2. Comment by Neo on 21:36  

    hakkatten ya. eskiden daha mı lezizmiş bu işler nedir ya. ne güzel anlaşıyorlarmış demek şu gün şu saatte buluşuruz diye. hem öyle olunca aradaki süreç kadar birikim oluyordur ve buluşmalar daha leziz geçiyordur. şimdi ayıptır söylemesi "zefgilim ben işemeye gidiyorum" bile muhabbet konusu oluyor gibi gibi.