ve ben biraz daha büyüdüm

herşey bir sınavla başladı. makine elemanları final sınavının sonunda oldu ne olduysa. senin bana teşekkür etmen ederken gözlerinin içi gülmesiydi belki de bana tekrar hayata sarılmam gerektiğini hatırlatan. istediğim zaman neler yapabileceğimi unutmuşum ben. belki size saçma geliyor benim bi sınavdan sonra hayata sarılmam ama newton' un başına elma düşmesi de komikti di mi ama o bundan bi ders çıkardı :)
sanırım bir köşede sadece sana ulaşamadı diye hayata küsmüş birini sevmeni beklemek biraz fazla hayalci bir düşünceydi. evet öyleydi. ama ihtiyacın olduğunda yardımına ihtiyaç duyacağın ya da sorunlardan sıkıldığında yanına gidip seni neşelendirecek birini sevmeni beklemek daha mantıklı.
aslında bu yazıyı ben seni beklerken yazmıştım ama onu buraya yazmadım şimdi hissetiklerimi tekrar yazıyorum. kalemle yazmayı pek sevmiyorum işte yazılanı da ordan bakarak buraya geçirmek olmaz :) yapamam gibi :P o an yazdıysam orda kalsın istiyorum. ah ne çok şey istiyorum hayattan :)
neyse hepsini yapıcak gücüm var artık. deli cesareti midir nedir :) ama herşeye bulaşıp bişeyler yapmak istiyorum. bak hepsi güzel olacak. döndüğünde sen de seviceksin yaptıklarımı. belki de beni.
durakta elimiz yüzümüz dondurma olduğunda gülerken anladım bunun olacağını. ama sanırım zaman gerek. bazen sen de birşeyler söylüyorsun. bazılarını da söyleyemiyorsun belki de. ama kesik kesik konuşuyosun bazen ve ben anlıyorum seni.
sana yapabileceklerimi ve hissettiklerimi tam olarak anlatabildiğimi anladım o yüzden ben kendimi farklı hissediyorum. hep keşke şunu da söyleyebilseydim ya da acaba ne demek istediğimi tam olarak anladı mı diyordum. gördüm ki herşeyi sana anlatmışım. o yüzden keşkelere ve pişmanlıklara bi son verdim mutluyum artık. gerisi kader demek isterdim. ama kendi kaderimizi kendimiz yazarız buna inanıyorum. ve ben artık iyi bir yazarım ;)
sen de sınırlarından kurtulunca bunları sözlere dökebildiğinde o zaman aynı yolda beraber yürüyebilecez. şimdi biraz ayrı kalma vakti ne yazık ki.
döndüğünde görüşmek üzere ;)
ve ben burda kalıp yanlış yaptığım herşeyi düzelticem. hemen başlamalıyım. vakit, artık benim için hiçbir zaman olmadığı kadar önemli.
yaşamımı herkesin önünde yaşamaktan korkmuyorsam. hissettiklerimi herkese korkmadan anlatabiliyorsan. diğer herşey için de bir parça cesaretim olmalı.
hayatımda bir dönemi daha geride bıraktım artık. gerçekten de yaşlanıyoruz artık..

  1. Comment by Adsız on 23:17  

    Eroy'un maceraları devam ediyor.
    Dizi film gibi adamsın.Saçma oldu galiba film gibi denir ama..Her neyse bi sonraki bölüm nolcak acaba diye heyecanla beklediğim bi hikayeye dönüştü bu olay.Hiç durma böyle devam et.

  2. Comment by eroy on 09:43  

    teşekkürler dostum ;)
    ama bu hikayeye uzunca bir ara vermek zorundayım artık.
    gelecek sezonu bekleyeceğiz hep beraber :)