günaydıınn sevgilim, ne güzel bir gün değil miii?...

günaydıınn sevgiliiimmm... hayır sevgili blog bu bir başkası için değil. senin içindi ;) artık sen de tıpkı konuşma dilleri gibi yaşayan bir organizmasın ben bunu anladım. sana da anlatmaya çalışıyorum bi kulak ver bana :) haftanın ilk günü. need a little time to wake up :)
bu haftayla beraber, bi türlü bitmek bilmeyecek çook uzun bir dönem başlıyor. kendini hazırla buna ;P sabah kalkar kalkmaz kahveme sarıldım. ama yatamadan önce de içmiştim. bi etkisi olmuyo ki artık ben o zaman anlayamıyorum ki kahvenin uyandırıcı etkisi nerde? neyse benim deneyim var birazdan hem de o biter bitmez bi tane daha var. daha sayfa açmadım :) eskisi gibi ehehe.. :P ama yine yaparım ya bişeyler sorun değil. biliyosun potansiyel var bende. savurgan dahi tanımına uyuyorum di mi :P kendi hayatını mahveden, insanlığa bi gıdım yararı olmayan zeki insanlar.. çok gıcık oluyorum onlara :) hediye olan bir şeyi insanlığın iyiliği için kullanmalıyız. doğum gününde hediyen bir blender ise bunu mutfakta kullanmalısın. kendi odana götürüp orda legolarla birlikte onunla oynaman ne kadar doğru? :) aklını başına al diye dedim.
neyse şimdi haftaya başlayalım. zor olan herşeyin üstesinden gelelim ;) zaten kolay olan şeyleri sevmiyorum biliyosun :P beni tekrar hayata döndür blog. insanların benim için yaptıklarının karşılığında onlara biraz iyiliğim dokunsun. sürekli birini düşünerek yaşamaktansa tüm insanları düşünerek yaşayalım. sürekli iyi düşünürsen iyilikler de seni bulurmuş. o öyle dedi. neyse şimdi tam olarak uyandım. umarım yukarda abuk subuk bişeyler yazmadım :P gerçi yazsam ne olacak ki :) ne kadar daha rezil olabilirim blog camiasına :P
tamam hafta başlıyor. ama 29 ekim' i boş geçmedim. fotoğraflar arkadaşımda kaldı onları alayım eve gelince yazıcam ;)
vee tamam artıkm açıklıyorum saçsız ne kadar iğrenç olduğumu bu gece göstericem :) ama lütfen çocukları ekrandan uzak tutun be siz de bakarken lütfen uv filtreli gözlükler kullanın ;P
akşama görüşürüz di mi tekrar blog? hadi ben kaçtım. bugünkü engelleri alt etmeye başlayalım :) ilki yatağımı toplamak (kolaydan başlayalım di mi :P)

  1. Comment by eroy on 20:05  

    ehehe kafein dozajına alıştın sen de demek ki. o zaman biraz daha arttırmak gerek :)
    ehehe üstüne alınabilirsin tabii :P ama ben kendime gıcık oluyorum işte o yüzden :P teşekkürler ;)