Live 4 it! Haftanın Klibi



Yeni yıla girerken bu yıla haftanın klibi ile veda ediyoruz. Geçen yıl da haftanın klibiyle merhaba demiştik. Belirli gün ve haftalara denk gelince de güzel oluyor.

Bu yılın son klibi, önümüzdeki yılın nasıl geçeceği, neler getireceği ve geçen bir yılın da neler götürdüğünü anlatan bir senfoni kadar uzun olması gerek aslında. Bu yaştan sonra kendimi müziğe adayıp da senfoni besteleyemeyeceğime göre biraz gaz bir şarkı ile yılı bitirip yenisine başlayalım.

Bu haftanın klibi Marilyn Manson - The Fight Song. Çoğunuz sevmeyeceği biri olduğunu biliyorum ama kızmayın :P Neyse, bayağı bir süre mücadele içinde geçecek zamanlar için güzel bir şarkı. Just cut our wrists like cheap coupons and say that "death was on sale today" bu kısmını çok seviyorum. Bu kadar ucuz olması hayatın biraz acımasızca. Ama bu kadar değerli olan birşeyin bu kadar kolay kaybedilebilmesi de nasıl bir ironidir. Nasıl da değere değer kadar.

Bu yıl çok önemli, verilmesi gereken kararlar geleceğe yön verecek. Sadece kendimle değil başkalarıyla bir savaş ortamı olacak belki de. Rekabet güzel birşey :) Kendi içimizdeki iyi ve kötü arasındaki savaş her zamanki gibi devam edecek. İyi veya kötü şeyler hep olacak, biz hep yapacağız ama önemli olan savaşmaktan vazgeçmemek. Ben sadece kolay vazgeçmiyorum. Sihir burada :)

Kendi yarattığımız ikonlara, melankoliye, iç dünyamıza esir olup da geçen zamanları saymak da var aslında. Nasıl olsa her yılbaşı bunları hatırlayıp bi umut yeniden başlamak için belirlenmiş birgün sadece.

Herkese mutlu yıllar...

  1. Comment by deli mine on 00:27  

    hersene kendini tekrra ediyor.. o senenin içini nasil doldurursan doldur hep ziplayarak kapatıyorsun.. bir sonrakini yanındakileri öperek.. bazen yanındakiler degişiyor ama sne hep öpüyorsun.. bazi şeyler sabit gibi görünse de aslında çok degişiyor..

  2. Comment by mayksisman on 02:03  

    2007'e girdiğime koca bir yıl inanamayan ben bu kez de 2008'e geç girdim ya ne diyim.


    "bugün akmasın zaman dursun, ben içinde geçeceğim."

    halbuki şebnem'e de çok ara verdim ne bu ya dilimden düşmüyo :))

  3. Comment by Can on 01:24  

    değişen tek rakamda değişen koca bir ömür.

  4. Comment by eroy on 00:57  

    mutlu yıllar hepimize :)) her açıdan farklı bir anlamı var. bu yıl savaş yılı olacak ama..