Bir başlık da siz koyun

Elimde eldiven varken sigara yakmak hem tehlikeli hem zor bir iş. Hava rüzgarlı ise elini daha da yakınlaştırmak zorunda kalıyorsun ama bir anda elin serin sulardan kızgın kumlara atlamış pekin ördeği misali yanabilir. Söndürmesi de zor olur.

Dudaklarım kuruyor soğuk havalarda. Dudak nemlendirici kullanacak kadar metroseksüel ama sürmek zor gelecek kadar üşengecim. Sonuçta her seferinde tam da ortası yarılıyor. Yamuk yumuk konuşuyorum. Birgün tüm dudağıma birşey olacak diye de ürküyorum.

Sakın ola ki evde kendi başınıza yoğurda karıştırılan soslardan yapmaya çalışmayın yani illa ben yapağım diyorsanız tamam ne diyeyim... İşin yolunu yordamını bilmedikçe el sürmemek lazım. Gidin bakkaldan alın bu kadar da üşengeç olmayın canım.

Şimdi havalar soğuk olsun. Böyle hafif rüzgarlı ve yerler de hafif ıslansın bazen de çok ıslak olsun. O zaman bere takan her kız güzel. Aşık oluyorum resmen :) Yarım eldiven de takıp elinde plastik kahve bardağıyla "Merhaba eray. Nasılsın?.." diye sorduğunda "evet ben de seninle evlenirim.." gibi saçma bir cevap verebilirim :)

Herşey yolunda gittiğinde, hiç olmadı birşeyi düşürür kırarım. Bugün 3 saatte bitirme tezi yazdım. Buna karşılık en sevdiğim çakmağım ateş isteyen adamda kaldı. Ama ben biliyordum ki... Kötü birşeyler olmasa olmazdı. Avrupa Yakası'nı da hiç sevmiyorum zaten. Kantinde herkes oturmuş onu izliyordu.

Umbrella şarkısını duyduğumda nedensiz bir üzüntüye boğuluyorum. Üzülüyorum, içimde birşeyler eksik gibi geliyor, ağlayasım bile geliyor.. Ya ben nasıl şapşalak biriyim böyle...

Hergün insan kendini kandırır, kendine yalan söyler, hiçbirşey yapmak istemez, herşeyden kaçmak ister, zaman öldürür mü yahu bu kadar fazla? Nedir yani bunun sonu? Ben de bilmiyorum.

Prestige - Prestij filmi bugüne kadar izlediğim en güzel film. Tartışmak bile istemiyorum çünkü canım sıkkın. Yarın görüşelim bunu...

  1. Comment by soldansay on 14:29  

    Selam metroseksüel insan :P Ah şu sigarayı bi bırakmadın; neyse şimdi sigara karşıtı gösteri, döviz ve pankartlara gerek yok, ama onu da bigün yapıcam sizin evin önünde:)) Bere ve parmakları kesik eldivenle gelen her hatuna bunu yaparsan işin zor dikhjbfgıjhgf :D -yalnız espri sağlam olmuş:f- Bu arada her insan biraz şapşalaqtır; ama çözüm de yine kendindedir, şapşalaqlıının olduğu gibi.. Prestij filmine gelince; filmi merak edip biraz araştırdım konusu gerçekten çekici geliyor izlenesi bir film sanırım.. Filmin konusunu anlatan metinde, "Herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlıdır" sözü hayatın ta kendisi ve en gerçekçi yanı da ayrıca..

    bu arada bu sana:
    (Davetiye, 1 kişilik)

  2. Comment by hanife on 22:35  

    ben de bugün sınavda sinirlenip,sırf protesto olsun diye sınav salonunda en sevdiğim kalemimi bıraktım:)

  3. Comment by mayksisman on 13:54  

    1- umbrella'da ağlayası gelen tek insan sen değilsin eroy, rihanna orda beni de ağlatıyo, becauuseee diye çığlık attıktan hemen önceki zirve ve elektonik ses bölümü bana da koyuyor baya. uu beybi, it's reyni.
    2- presti süper film. her dakka ohannes pozisyonunda geçiyo film, hakikaten oldukça keyifliydi.

  4. Comment by eroy on 22:00  

    >soldansay
    geliyorum :)

    >hanife
    ehehe tepkisiz kalmamak gerek :P

    >triancula
    yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni ;P