Live 4 it! Haftanın Klibi




Live 4 it! Haftanın Klibi'nden herkese merhaba. Rock'n Coke'un öncesinde ve sonrasında beni etkisi altına almış olan bitkinlik dalgasıyla boğuşuyorum. Bir türlü oturup da kendimi toplayamıyorum o yüzden de sürekli bir yorgunlukla boğuşuyorum. Bu fiziksel bitkinliği atmak için bildiğiniz ilaçları tavsiye etmekten kendinizi alıkoymayınız.

Bu hafta farklı bir konuğumuz var. Emir Bey Grubu bizimle birlikte. Aslında geçen hafta koyacaktım ama teknik aksaklıklara takıldı. Bu hafta da türlü türlü aksaklığın ardından sonunda bizlerle birlikte. Bir konser kaydıyla bizimle birlikte zira henüz bir klipleri yok halihazırda çekilmiş. Umarım o günleri de görürüz.

Emir Bey'le görüştüğüm gün fazlasıyla müzik tarzı hakkında bilgi sahibi oldum. Kişilik taşıyan ve prensipleri olan bir gruplar o yüzden benim saygımı kazandılar. Kendi çizgileri korurlarsa inanıyorum ki bu farklılıkları birgün farkedilecektir.

Hatıralar şarkısını daha önce Mirkelam eşliğinde burada dinlemiştik ama bu kez daha farklı bir yorumla bu şarkı size haftanın klibi olarak ulaşıyor. Alternatif Enerji Şenliğinde seslendirdikleri şarkılardan biriydi. Ben de daha önce söz verdiğim üzere sizlere Emir Bey'i takdim ediyorum. Beğeneceğinizi umuyorum.

Herkese iyi bir hafta diliyorum...

  1. Comment by mayksisman on 22:33  

    şimdi istemem, neye yarar hatıralar...

    seni 2007-2008 sezonuna yenilenmiş bi şekilde görmek ne de güzel eroy kardeş ;) o dediğim playground love'ı da haftaya bekliyorum, muhtemelen aylar sonra ilk yağmur damlicak, çikolatalar elimizde, youtubelar cebimizde, gibilerinden lirik bi dörtlükle-ki sen bunu iyi yazarsın (:- haftanın klibi seçmeni merakla bekliyorum :))

    hayrılı olsun tekrardan (:

  2. Comment by bi'havalarbi'seyler on 22:39  

    sevdim müziği... duyurduğun için sağol.

  3. Comment by Tugc on 00:12  

    Cok guzel yaaa :(

  4. Comment by Emir Bey on 09:48  

    kendimi bir şey zannettim eheheh =)

    haftanın klibini de sizin çektiğinize değinmemişsiniz lakin :)

    teşekkürler :D

  5. Comment by Adsız on 12:40  

    sevmeyi en çok sevdiğim cümlelerden biridir: "yaşasın emir bey grubu!"

  6. Comment by soldansay on 18:27  

    yawrucum hoşgeldin meqanına! ;) açıkçası acilden çıkıp festivale gitmenden endişe duydum ama "emin eller"de olduğunu bilmek biraz rahatlattı anam :F :) [olum bu arada bizim şirket personeli Fransa'ya Beşiktaş maçına yolluomuş, duyunca "yuh a.q" dedim, blog'unda "dıııt"lık bi laf ettim ama buna da bu denmez mi ama yaa!! :D] yuh yani yuh! :] bence gel yarın başla burda :D