yazamıyorsam sebebi var elbette

meraba sevgili Live 4 it! görüşmeyeli umarım bana kızmadın fazla :) seni çokça ihmal ediyorum biliyorum ama sana kötü bir haberim var. eskiden günaydın sevgilimm diye bir şarkı vardı bilirsin sana ithaf ederdim :) ama artık o şarkının bir sahibi var sevgili blog. özür dilerim ama seninle artık sadece arkadaş olabiliriz :) ben birini seviyorum artık. o da beni seviyor. sevgi karşılıklı olunca daha da güzel :) umarım hergün bugünden daha güzel olur.
geçen hafta papa' nın gelmesi en önemli olaydı belki de. ama bunun dışında bir sürü olay geçti başımdan sevgili blog ve sevgili okuyucular. aslında blog dediğim şey okuyuculara tekabül ediyor sanırım. geçen hafta yaşadıklarımdan 4 bölümlük bir blog yazısı çıkarabilirdim. ama hep bir gün sonraya ertelemekten ne yazacağımı da şaşırdım artık ve en sonunda hepsini ayrı ayrı yazmaya çalışmaktansa tek bir yazıda paragraflar halinde kısa kısa değineyim diye düşündüm. ama merak etmeyin onu da yapamadım. çünkü bir an sevdiğim insanı kaybeceğim düşüncesine kapıldım ve geçirdiğim yaklaşık 1,5 gün bana fazlasıyla yetti. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama uzun zaman sonra ilk defa duygularımı bir türlü anlatamadım, ne düşündüğümü bir türlü söyleyemedim.. hepsi üstüste geldi. oyy.. neyse şu an iyiyim sanırım blogcum. bak kızmadın di mi bana? yani ben seni hep bi arkadaş olarak gördüğüm için sana karşı arkadaşça duygular besledim blog, seni hiç öpmek istemedim mesela. insan sevdiği insana dokunmak istiyor ama bazen bunu bi türlü anlatamıyor ya da ne bileyim işte.. bak yine yazamadım :) şimdi uyuycam blogcum ama şu var ki dersleri hiç mi hiç dinlemiyorum hatta girmiyorum bile :) zamanım yetmiyo :) eski bir atasözü der ki herşeyi savunmaya çalışan, hiçbir şeyi savunamaz. sanırım haklılar herşeyi yapmak isterken hiçbir şeyi yapamamakla karşı karşıyayım. şöyle herşeyden uzak 3-4 gün olsa, herşey yolunda gitse durmasa, üzüntüler uzun bir tatile çıksaaa.. günaydınnn sevgilimmm.. diye devam etse şarkı :) aslında böyle devam edebilir biliyo musun blog. ilk defa seni kendime bu kadar yakın hissettim.
yarın sabah kalkıp sevgilimin yanına gidicem, ordan sevda sözlerini görmeye gidicem, ordan halısaha maçına gidicem sonra arkadaşımda kalıcam. ertesi gün akşam yediye kadar dersim var ve 9:30 da yine bir halısaha maçı :) o gün sevgilimi görememekten korkuyorum. hiç derse girmeyip onun yanında onun derslerine de girebilirim aslında.. evet neden olmasın :) tamam blog bak tuttum seni ;) ama cuma gününü de onunla geçirmek istiyorum. ya ben bi süre kendimi mutlu hissetmek istiyorum. geceleri oturup gündüzleri onun dizinde uyumak istiyorum. sen bana bunu veremezsin blog o yüzden senden uzaklaştım özür dilerim :)
hergünü dolu dolu geçirmek isterken aslında bu kadar da dolu olmasından yakınmak saçma :) neyse biraz uyuyayım sonra da love don't let me go' yu dinlemek için sana geri dönücem blogcum.
k.i.b. görüşürük. byes.

  1. Comment by deli mine on 03:45  

    Aman eray yazı yazmışşşş :O
    Şok Flashhhhh koş gel vatandaşşşşşşş !!!
    Okuuuuuuuu !!!
    Bak hep yazmio
    Acaba çerçeveletsem mi bu yazıyı :))
    Neyse ben bu Günaydın Sevgilinin numarasını aliyim da sen kaybolunca blog adına arıyım :D
    NEYSE ARTIK YAZ AMA CNM >( ÖZLEDİK YAAAA

  2. Comment by Misterio on 00:56  

    ya yaa söylenenlerin uygulaması, güneşin doğuşu böyle oluyormuş dimii.. aman ne de güzel, heyecandan anlatamamışsın bile :) maşallah diyelim, ayrıntı bekleyelim :P burası sadece kötü gün blogu degiil :) gül şimdi doya doya hepimizin yerine.. ;)

  3. Comment by mayksisman on 01:20  

    ne güzel bi yazıdır bu ya (:
    aşk hoş bişey tabiki de,
    tadını çıkartmak gerek

  4. Comment by Yeditepe İstanbul on 20:52  

    Eray'ın bloguna yorum yazmak, doğrudan özel hayata müdahale sayılacak artık :)

  5. Comment by eroy on 01:15  

    >cansu
    ehehe.. yüzü eskimesin diye tv ye çıkmayan sanatçılar gibi oldum sanırım :P
    yetişemiyorum canım yaa cidden yetişemiyorum :D

    >misterio
    teşekkürlerrr ;) "kötü gün blogu değil" çok hoşuma gitti bu söz :)
    hepimiz hep gülelim ;)

    >triancula
    teşekkürler dostum :) tadı değişik oluyo aşkın sen hep şeker katsan da hep tatlı olmuyo ama acıdan da zevk alınıyor.
    her yeni başlayan macera heyecan dolu çilek kokarrr.. demiş athena. şu an mutluyum :) umarım şarkının diğer kısımlarına hiç geçmem :))

    >sevda sözleri
    ehehe.. haneye tecavüz gibi diyosun yani :P eskiden film gibi hayatlar vardı şimdi ise blog gibi hayatlar oldu sanırım :)