sözlerimi geri alamam.. hele ki şebnemse hiç alamam :)



pazartesi sabahı güne bu şarkıyla başlamak tüm bir günü kafa önde düşünerek geçirmeme sebep oluyor. nedense her dinlediğimde sürekli eskiye götürüyor. hiç mutlu anıların olmadığı eskiye.
ama belki de yeniden karşıma çıkacaksın diyor ya :) hepimizin tekrar karşılaşmak istediği insanlar vardır mutlaka. kahve falında "biri var" denmesi gibi :)
ama burda ne yazdıysam hepsini severek yazıyorum :) geri döndüremeyeceğimiz zamanı savurganlıkla harcamaktan çekinmiyoruz. seviyoruz, seviliyoruz, nefret ediyoruz ya da ediliyoruz. ama şu var ki şebnem ferah' a aşığım :)) ehehe.. olmayacak şeyleri ne de çok seviyorum :P
neyse. şu var ki ne kadar kötü gün yaşamış olursak olalım hep daha güzel günler için bir umut taşıdığımız için yaşamayı seçeriz çoğumuz. aslında en büyük silahımız ve en büyük zaafımız. herşeyi umut etmek, hayal kurmak, sürekli birşeylerin peşinde koşmak.
acı çekmenin o dayanılmaz tadını hepimiz çook seviyoruz. aşk acısı dediğimiz şey o kadar tatlı geliyor ki vazgeçemiyoruz. vazgeçtiğimiz an bilin ki yeni bir acı bulduğumuz için bırakmışızdır. tüm hayatımız boyunca aradığımız insanı bulmak için bir sürü insanın hayatına girip çıkıyoruz. 1500 odalı bir otelde aradığımız tek bir oda ama bu ilk oda da olabilir en üst kattaki de. bazen aramaktan vazgeçip bir odaya girer ve orda dinlenmek isteriz. belki de hiç çıkmayız ordan. hep aradığımız odanın hayaliyle başka bir odada kalırız. ben öyle değilim diye içten konuşabiliyorsanız. o zaman doğru odanızı bulmuşsunuzdur ya da kendinizi yalanınıza iyice inandırmışsınızdır :)
ama şu var ki ne kadar üzülsek de ağlasak da bir şekilde herşeyden uzaklaşsak da aslında herşeyin bittiği an. umudumuzun tükendiği andır. o zaman bir anlamı kalmıyor hayatın. hayatın amacı umut etmek değil ama yaşamamızda en büyük yardımcı. herkes umut eder bunda utanılacak birşey yok di mi ;)
hep o umutla yaşamak dileğiyle.. mutlu bir hafta diliyorum hepimize ;)

  1. Comment by tılsım on 14:08  

    Sözlerimi geri alamam
    Yazdığımı yeniden yazamam,
    Çaldığımı baştan çalamam,
    Bir daha geri dönemem.

    Yine aşınca çayın suyu boyunu
    Belki yeniden karşıma çıkacaksın.

    Göz göze durup bakınca
    Göreceğiz,
    Neyiz ve nerelerdeyiz,
    Bilemiyoruz
    Şimdi.


    En güzel bölümleri bence ;)

  2. Comment by deli mine on 00:24  

    ben o otele borç takip kaçanlardanim :)))
    ah cnm o oteller asla 5 yıldızlı olmaz :(

    bi de yorumdan sonra su harfleri ne zaman okusam kendimi göz doktoruna gitmiş gibi hissediyorum :)

  3. Comment by vintage biscuit on 19:20  

    BAYILDIM BUNA
    TEKRAR TEKRAR DINLEMEK ISTIYORUM

  4. Comment by Bibou on 20:54  

    çok hos bir video !

    çok tesekkürler !

    :)

  5. Comment by Bibou on 20:55  

    çok hos video !

    çok tessekkürler !

    :)

  6. Comment by eroy on 00:57  

    içinde şebnem ferah olan herşey çok güzel di mi :))
    rica ederimm hepinizden :))
    yorumlarınız için teşekkürler :)