deep impact



Allah'ım bugün o kadar mutluyum ki! Sonunda filmler gerçek oldu ve ilk göktaşımızı vurduk.(Gerisi de gelir inşallah :) )
Gerçi göktaşına, şükür ki bişey olmadı(vurulunca bir anlık şok geçirmiş o kadar). Ama eğer bu göktaşı gider de annesine babasına 'Bana dünyalılar vurdu. Beni öldürmeye çalıştılar' derse nice olur halimiz merak ediyorum. Gidip o koca göktaşlarına çocuğunuzu ilim irfan için vurduk dersek(ben gidip demem başkası gitsin), yakın zamanda biz de dinozorların yanına gideriz(Acaba dinozorlar da bizim kadar gelişti ve bizim gibi böyle göktaşına taş atıp kaçtılar sonra anne babası gelip dünyayı yok mu etti? Bu da benim teorim :) ).
Artık televizyona çıkıp da dünyaya 2000 bilmem kaç yılında meteor çarpacak hepimiz ölecez diyenler avuçlarını afiyetle yalasınlar. (Çünkü bir değil bir kaç tane çarpacak :P) O kadar kolay değil, artık biz de filmlerdeki gibi havada vururuz göktaşını nabeeer...
İnsanlar nelerle uğraşıyolar işte sen git göktaşını rahatsız et, sonra da göktaşı faciası konulu 10'larca film yap. Bi de bu göktaşı bizim dünyamızla ilgili bilgi verecekmiş.(yaauv ilerleyin yaauuv)
Neyse adamların bi bildiği olmasa o kadar para harcayıp uğraşmazlardı. (ya da uğraşırlar mı? :) )
Dünyamızı sevelim, onu iç (küresel ısınma ,nükleer savaş...falan filan) ve dış (meteor, uzaylı istilası)tehditlere karşı koruyalım, korumayanları uyaralım :)