the birds episode II: biological strike!



alfred hitchcock bugünleri görseydi ne derdi acaba? bize kuşların gerçek yüzünü gösteren, foyalarını ortaya çıkaran büyük insanı dinlemedik ve önlem almadık. ama hain kuşlar yıllarca planlı çalıştılar, bizi incelediler ve insanlara kas gücüyle saldırmak yerine, biyolojik silahlarla saldırmayı seçtiler (kuş beyinli tabiri de böylece tarih oldu :) )
biz kuşları kafeslere koyduk evlerimize aldık, onlar da bunu fırsat bilip bizi 24 saat inceleme fırsatı buldular, tüm hareketlerimizi analiz ettiler ve en zayıf noktalarımızı öğrendiler.
ve gün geldi saldırıya geçtiler! üstümüze biyolojik silahlarla saldıryorlar, biz ise birkaç hindiden hınç alıyoruz.( yakında sokaklarda linç edilen kuşlar görürseniz şaşırmayın :P ) bu sorun ancak kediler ve insanlar birlikte çalışırsa çözülür :) kedilerin kuşları avlamalarına izin verilmeli (demek ki kediler yıllarca insanları korumak için çalışmış, kedi sevmeyenler görsün de utansın :) )
bu savaş insanlarla kuşlar arasında ve sadece bir kazanan olacak :) nihohahaha

  1. Comment by Neo on 14:20  

    ahaha.. süper olmuş bu... star wars 3 gibi.. sith'in intikamı ile dünyalar savaşının harmanı tarzında :)
    dünyalar savaşı'nın tanıtım filmi de ne gazdı be öyle... gergin gizemli bir adam "insanlar türlü uğraşılarla vakip geçirirken, onlar uzun süreden beri izliyorlardı" falan diyordu... vay be olmuştuk...