Live 4 it! Haftanın Klibi


Bazı zamanlarda ki bazen bu bazı zamanların arası o kadar kısa olur ki sonunda lise de fizikte çubuğun ağırlığını ihmal ettiğimiz gibi bu aralıkların büyüklüğünü de ihmal edip hepsini birleştiririz sonunda bir bütün olur bu bazen dediğimiz zor zamanlar mı desem, depresif zamanlar mı, kendimizde olmadığımız zamanlar mı, yoksa bir çıkış aradığımız zamanlar mı? Bir çıkış aradığımız zamanlar... Evet bir çıkış aradığımız zamanlarda aklımızda olması gereken bir cümle.. "there is no easy way out" buradan çıkış yok der gibi değil mi :)

Bu haftanın klibi Rocky IV'ten hatıralamızda yer edinmiş bir şarkı olsun. Hem şimdi final zamanı olduğundan herkes bir zor zaman yaşarken bunların kolay atlatılamayacağını hatırlatan, "biraz daha çalış bak!" diyen bir şarkı.. Robert Tepper - There's no easy way out. Bu haftanın klibi final dönemindeki tüm öğrenciler için..

Dinlerken Rocky onun bu kadar yükselmesinde en büyük pay sahibi olanlardan biri Apollo'yu kaybettikten sonra bunu dinlerken. Kendi içimizde kendimizi buraya kadar getiren bir parçamızın artık olmadığını görünce.. Kendime bakınca bunu görebiliyorum bir parçam öldü sanki artık. Eskisi gibi benimle konuşmuyor. Zor durumlarda bana güç vermiyor, fikirleriyle daha önce açtığı yollar artık onsuz kalınca açılmıyor. Ama hala yaşıyorum.. Keşke sen de yanımda olsaydın da görseydin. Şimdi sensiz ben kendi ayaklarım üstünde durmaya çalışıyorum. Yenilmez bir düşmana karşı elimdeki tek silahım tutkum ama onu da ölen parçamın yanında sanki eski çağlarda ölüm sonrasındaki hayatında gerek olur diye mezarlara konulan takılar, aletler, paralar gibi.. ben de onunla bunu gömdüm. Şimdi orayı kazıp geri almak istiyorum. Adi bir mezar hırsızı ile cesur bir arkeolog arasındaki farkı yaşıyorum...

12 saatten fazladır yatak içinde debeleniyorum. Arada kalkıyorum, amaçsızca bilgisayarın başına geçiyorum, sonra tekrar yatıyorum. "Low Battery" yazıyor sanki üstümde. Okula gitmek için uyandım. Yatmadan önce o kadar vazgeçmişlik var ki pijama yerine üstüme dışarda giydiğim kapişonlumu giyip yattım. -sen severdin değil mi o zaman yakışıklı da oluyordum. eskiden...- elimde kahve bardağı, ağzımda albeni ile dağılmış ben yeni birgüne başlarken nerdeyim ben? Welcome to my world bitch!..

Herkese finallerinde başarılar diliyorum.. İyi bir hafta geçirmeniz dileğini de yanına ekliyorum. Haftaya görüşmek üzere..

  1. Comment by deli mine on 16:35  

    maça gidelim kadiköyde çıkış olmasin orda mahsur kalalim ömrümüzün geri kalanini tükürük köftesi yiyip bagırarrak geçirelim..

    hayır di mi.. kulaga güzel geliyor ama hayır.. demek ki hala yaşamimiz yeterinde mahvoolmamiş ya da hala çok güzel :)

    kalk piss kuzum benim.. uyandir kendini

  2. Comment by mayksisman on 14:53  

    yok beden uyumaya teşne.

  3. Comment by ---OPTiO--- on 15:10  

    http://optionun-ruhu.blogspot.com/

    yeni adresimi birakmaya geldim :)) deloyloyy görüsürüz :)

  4. Comment by mayksisman on 14:47  

    iiki doğdun eroyyy :)))

  5. Comment by deniz on 13:50  

    başarılar dilerim finallerinde. insanda final zamanı daha fazla düşünceye dalma, eskiye gitme söz konusu sanırım. hepsi geçiyor, uyuyunca geçmedi mi yoksa? deli mine'nin fikri güzel bana kalırsa bagırmak lazım :)