dizi başlıyoo, gel çabuk! :))



yayın döneminin başlamasıyla beraber herkes sevdiği dizisine kavuşmaya başladı kimileri ilk hafta geçen sezonun son bölümünün tekrarıyla yetinmek zorunda kaldı kimileri ise ( ki ben de dahilim buna :) ) sevdiği hatta sevmekten öte saplantı haline getirdiği dizisine kavuştu. yaşasın oc!! :P
yeni sezonu beklemekten fenalık gelmişti.internetten indirip de büyüyü bozmak istemedim, bekledim bekledim ve de muradına eren dervişin yaşadığı sevince benzer bir sevinç yaşadım.
neyse herkes erdi dizisine biz çıkalım tekrarına :P ( eveet hayatımda yaptığım en kötü espriyi de yapmış oldum bu arada. uykusuzluk çok fena vurdu beni kaç gündür,hatamı kabul ediyorum :P )

  1. Comment by Neo on 15:59  

    abi o.c. başlamadı daha ya... noluyoz ya... kafam karıştı iyice... ben zaten senin kadar hayranıyım ve bu ortaklığa ayrıcana sevindim ama... bence daha başlamadı yani derginin eylül sayısında bile adı geçmiyor dizinin... ben onun son baharda kışa doğru başlayacağını düşünüyorum... bu arada bu yaz divxlerini elde edip 1. sezonu en baştan yeniden izledik (kuzenlerimle)... altyazılar çok uygundu ve aldığımız keyif yine eksizsiz idi... favori adamım sandy idir... favori kızın "anna" idir... ona dokunmayınız lütfen...

  2. Comment by eroy on 21:26  

    abi o.c. başladı yav ben izledim dündü ilk bölüm, hatta öncesinde simpsons ve scrubs'ın da yeni sezon bölümlerini izledim ( birden acaba dün ben hayal mi kurdum kendi kendime acaba izlediklerim tamamen beynimin bana oyunumuydu, matrix'e mi girdim. zaten deli gibi uykum vardı acaba televizyon başında uyuya kaldım da rüyalara mı daldım :) )oc seven birini daha görmekten çok mutluluk duydum ben de.
    dün ilk bölüm vardı. ama sanırım pek de fazla reklamını yapmadılar öncesinde. ama geçen hafta da özel bölümü vardı bu sezondan pasajlar verdi ( ehehehe ortalık çok karışacak :P )
    benim de favori kız anna, ama marissa da güzel biraz kaotik bi insan ama ben de çok severim kaosu :P sandy cohen da tabii ki dizideki en baba insan. ama cohen ile ilgili hoş şeyler duymadım.hiç olmadık birşeyle karşımıza çıkabilir.

  3. Comment by oky on 11:13  

    kaliforniyanın köpekiyiz o yüzden oc izliyoruz* :)

  4. Comment by Neo on 15:28  

    obaaaaaaaaaaaaaa...

    neo gelişmeleri (aslında gelişemeyenleri) bildirir...

    sana "o.c. başlamadı.. hüşş.. noluyoz.." şeklindeki mesajı atıp sonra kısa süreli bursa-mudanya-kumyaka gezisine çıkmıştım... gerçi o gezi de "film izle - kalk denize gir - yemek ye - sonra yine film izle" şeklinde bir güz okuluna döndü :)
    neyse işte orada buluştuğum arkadaşlarım "o.c. izledin di mi neo? bizim burada uydu anteni bozuldu izleyemedik" diyince... benim düşsel flaşbeklerim gerisin geriye gelip aha işte bu mesajlaşmaya kadar sürdü... meğerse ben pek bi dikkatsizmişim ve dergideki o.c. tanıtımındaki saatleri... dizinin tekrar bölümleri için düşünmüşüm... yazık bana... yazık izlemeden kaçırılan 2x1 bölümüne... neyseki yıl 2005 ve divx diye bir şey icat edilme süresini çoktan aştı... ee artık indirip izleyecez...

    yok yani eray.. sen matrix'de falan değilsin.. ben matrix'deyim.. nihahah... kıskandın di mi?...