Johnny be good..

Herkese günaydın.. Burnum akıyo gibi o yüzden sesim biraz garip kusura bakmayın. Son günler o kadar yoğun ki yani vay anam vay.. işte. Aslında vay eroy vay.. Aynı gün içerisinde gireceğiniz iki sınav arasında 10 saat fark olur mu yahu! Yazık ama bi yerden sonra.. Tüm gün teknik resim çizdiğimden kesin gözlerim 0.25'ten az olmamak üzere hasara uğramıştır.

Bunları bir kenara bırakırsak, Yıldız'da şenlikler başladı ve benim hergün sınavım, yetiştirmem gereken projeler, lan delirecem :) Bunalıma girdim resmen. Yani tüm bir dönemi bir kenara bırakıp sadece eğlencelere katılmak istiyorum. Tabii ki herkes ne güzel sevgililerini alıp gelmiş, insanlar içsin eğlensin.. Kıskandım ama :) ki böyle bir huyum yoktur. Nice zaman ola ki ben böyle hissetmemiştim. Bu satırları yazarken telefonumun alarmı çalıyor bu da demek oluyor ki evden çıkmam gerek artık ama ben daha pijamalarımı bile çıkarmadım ki. İçtiğim kahve uyku mahmurluğumu üstümden atmama yardım etse de boynumun ağrısını, burnumun akmasını, nefes alamamamı, uyandığımdan beri normalde aldığım nefesin ancak yüzde kırkını almama sebep olan bu ciğer yanmasını filan hiçbirini alıp götürmüyor. Vücut isyan ediyor ki ben vücudumun yerinde olsam beni bi döverdim, bi döverdim iki ay ayağa kalkamazdım o zaman.

Şaka bir yana sıkıldım. Bu şenliklerden uzak olmak, bir sürü seçim yapmak zorunda olmak, bir sürü sorudan tam puan almak zorunda olmak, bu kadar olmak fiilinin yanında sevdicek birinin olmaması da ayrı bir ironi :) Ama hakkatten dün çok sıkıldım. Ah bi de yanıma geliversen, hani bi de beni fark edebilsen.. :)

Bugün iki sınavım var ve ikisi de aynı anda başlıyor. İkisi de önemliden de öte. Ben ne yapayım.. Off.. sıkıldım diyim ki aslında ben çok nadiren böyle sınav konusunda sıkılırım. Bu gibi durumları ilerde anlatılacak anı olarak görmek benim içimden gelen bir olgu.

Bu akşam sınavlarım biter bitmez. Ben çıkarım gider şenlikte Pentagram dinlerim.. Ertesi güne yapılacak manyak otoparkın canı cehenneme ;p ehehe.. yok öyle demiyorum. Hadi bu sefer de demeyeyim. Ama ya millet ne güzel oturmuş, eğleniyor, bir de okulda sigara içmek yasak ama heryerde içki içiliyordu dün :) bu da ne enteresan memleket.

Şenlik, aşk, eğlence, müzik,.. uzak geliyor bugün. Yarın çok mu yakın olacak? Hayır.

Bi de Betül'ün dediği içimde yer etti :) Ben yorumlara cevap yazıyorum ama böyle sıcağı sıcağına olmuyor evet haklısınız :) bazen aklıma geliyor tekrar okuyup hatırlıyorum öyle cevap yazıyorum. Saçma bişey evet :) Birgün gelecek blogda herşey güzel işleyecek. Ben göremem o günleri belki ama olur birgün :)

Şenlikler.. off.. Run eroy run!.. Neyse ben de Tony Stark gibi adamım yahu :)