Live 4 it! Haftanın Klibi



Merhaba Live 4 it! okuyan ve artık neredeyse bir avuç kaldığına inandığım sevgili okurlar. Bu haftanın klibi Aslı'dan geliyor "Yardımcı olmuyor" bu haftanın klibi. Tüm kötü biten aşıklara, platonik aşıklara hayatta en güzel şey olan aşktan acı çeken herkese bu şarkı.

Geçen gün benim şu gayri meşru çocuğum yine aradı. "Baba!" diye açtı telefonu "Yavrum ben senin baban değilim." dememden hemen sonra bana "Ne yani ben babamın telefon numarasını bilemeyecek miyim?.." diye çıkıştı. Değilim yavrum değilim ya!.. Te Allahım yaa.. diye kapadım telefonu sonra yine aradı sesimi duyunca kapadı. Ahaha ya yok böyle bir çocuğumun olma ihtimali ama güzel oluyor arada aradıkça beni. Böyle gülmek güzeldi. Sonrası ise..

Sevgilimden ayrıldım.. Bu ona anlattığım son güzel anımdı. Bazen olmuyor. Çok sevmek ilişkiyi sürdürmek için yeterli olmuyor. Bana kattığı herşey için, hissettirdiği tüm güzel şeyler ve güzel hatıralar için ona teşekkür ediyorum.. Hoşçakal sevgilim dedim. Ben sana veda edemem dedi.. Kapatmak acı veriyordu. Ama bitti.

Hayat devam ediyor sevgili okurlar. Ne kadar zor da olsa, ne kadar güzel de olsa, ne kadar sıradan, heyecanlı,.. bir sürü kelime koyabilirsin başına tanımlamak için hayatı ama devam ediyor işte.

Pazar günü ALES vardı birçoğunuzun bildiği üzere. Cumartesi akşamı herkes Norveç - Türkiye maçına kilitlenmişti. Ben o sırada hastanenin acil servisinde bir sedyede yatıyordum gerçi. Migren'im varmış onu öğrendim. Ama bu kendime bakmamazlığım devam ederse, morgun alt katta olduğunu öğrenmiş oldum.

Gözlerimi açtığımda garip bir alet vardı gözümün önünde. Arkasında beyaz bir tavan. Duvar yerine o doktorlarda gördüğümüz paravanlardan vardı. Montumu örtmüşler üstüme. Kimse yoktu yanımda. Doğruldum, gözlerimi ovuşturdum. Artık rahat görebiliyordum. Bu sefer de iyiyim. İlaç verip istirahat için yatırmışlardı beni. Ben herhalde düşündüklerinden önce kalkmış olacağım ki annem babam ve kardeşim yemek yemeye gitmişler. Zaten tüm akşam peşimden koşturmuşlardı. Yemek yesinler biraz dinlensinler istedim. Elinde oyuncak ayısını sürüyerek yürüyen küçük çocuk misali montumu sürüyerek acil servisin koridorlarında yürüdüm. Tek isteğim biraz su içmek. Dışarı çıktım. hava soğuktu ama o serinlik beni okşuyordu, mutlu ediyordu. suyumu aldım geri döndüm ama yerim dolmuştu. Çok yaşlı bir teyze ağırlaşmıştı onu benim yerime yatırdılar oksijene bağladılar. Bakmak istemedim. En sondaki sedyeye oturdum herkesi görebiliyordum. Çok insan vardı ve benim dertlerim orda çok önemsiz göründü bana beni bu hale düşüren herşey aslında o kadar önemsizdi ki ama şimdi ne kadar da zarar vermişti bana. Şimdi daha iyi anlıyordum. İçeri girdiklerinde ailem beni öyle aptal bir gülümsemeyle onları karşıladığımı görünce çok mutlu olmuşlardı. "İyileşince nasıl da gülümsüyorsun sen öyle.." çok mutlu olmuştum bunu duyunca.

Yalnız kalmak istedim. Hiçbirşey yardımcı olmuyordu. Ben de yalnız kalıp çözmek istiyorum bunları. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Dün gece tesadüfen karşılaştık. Aynı şeyleri hissediyorduk. Bu şarkıyı ona da hediye ediyorum. Hiçbirşey yardımcı olmuyor ama hayat devam ediyor.

Neyse ki şimdi iyiyim. Ehehe biraz daha büyüdüm o geceden sonra. Belki de birşey yardımcı oldu bana.. Kimbilir..

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Sağlığınıza dikkat edin :)

  1. Comment by Cansu on 18:04  

    Geçmiş olsun.Dünya meseleleri senin sağlığından kıymetli değil,sağlığına daha dikkat et bundan sonra.H,ç bir şey için kendini yıpratmaya değmez.

  2. Comment by Tugc on 00:51  

    Dün gece yada belki sabaha karşı demeliyim, o zamandan beri bu şarkıyı dinliyorum. Depresif ruh halimi daha da fena yaptı ama bırakamıyorum...

    Kuzu hasta olma bak ama ya.. Dinlen artık adam gibi, icetea+sigara da yasak sana bundan bundan sonra.

    Hepsi mi hastalıklı olur bir dönem gençliğinin....

  3. Comment by ---OPTiO--- on 02:44  

    gecmis olsun eray :( cok üzüldüm ..ni daha hastalanmazsin insallah..

    hayata gelince..sanirim en dertlilerden biri olarak biseyler karalayabilirdim buraya...ama bazen kelimeler bile yetersiz kaliyo ya anlatmaya..iste bazen öyle bisey ....bak anlatamadim bile ....

    bundan sonra buralardayim ;) görüsmek üzereeee...

  4. Comment by tılsım on 15:30  

    Geçmiş olsun :(. Hayat çok kısa be :) O yüzden boşver takılma. Kendine dikkat et gerisi gelir zaten ;).

    Bir daha hastahanenin yakınından bile geçmemen dileğiyle :).

    Hoşçakal...

  5. Comment by Adsız on 17:04  

    hiçbir şey yardımcı olmaz. temiz bir görüş kazanabilmek için, biraz zaman gerekir. ta ki yakınımızdaki bizi merak eden insanların varlığını fark edene kadar!

    o noktada, yaşadığımıza yeni bir anlam yükleyip; bizi biz yapan, yaşanmışlıklar kütüphanemize kaldırabiliriz eski sevgiliyi...

    çünkü her zaman, bir şey, ona yüklediğimiz anlam kadar değerlidir bizim için!

    burnumuzun ucu mesafesinde yakın olanı doğru görebilir miyiz? ancak biraz uzaklaşmak, etraflıca ne olduğunu görüp anlamamızı kolaylaştırır. zaman da, buradaki o biraz uzaklaştırma mesafesi...

    aslı, dinlerim arada. sevgiliden ayrılma dönemini yansıtan bir albüm olmuştu sonuncusu. şebnem ferah dvdleri satış rekorları kırarken, artık sağlam bir albüm yapmalıyım, diye düşünüyor olmalı...

    kendine iyi davran. geçmiş olsun...

  6. Comment by Adsız on 17:57  

    Geçmiş olsun dostum.İnsanı tüm alemlerdeki canlılardan farklı kılan şey;bir çok özellik sıralansa da aslında psikolojisidir.Hatta cin aleminde bile sosyolojik yapı vardır.İşte bu psikolojik yapıdaki bir takım bozulmalar,insan vücudunda çeşitli şekillerde ortaya çıkar.senin migren olmanı buna bağlıyorum ve diyorum ki SAĞLAM VÜCUT SAĞLAM KAFADA BULUNUR.

  7. Comment by Püstüklü Mama on 20:33  

    Seni de mi buldu migren belası? Aramıza hoşgeldin. Onunla yaşamayı, çantanda zomig taşımayı öğreneceksin :)

    Bu arada, ÖSS'den daha saçma bir sınav varsa eğer; o da ALES'miş. Pazar günü öğrenmiş olduk. O son sorudaki aczacıyı bulursam, bütün o ilaç almak için ayırdığı paralara el koyacağım :)

  8. Comment by emel'ce on 20:15  

    Geçmiş olsun migren zor gerçekten bende yok ama abimden biliyorum. Kendine dikkat et...

  9. Comment by ashkar on 22:52  

    geçmiş olsun eray..
    kadehimi sana kalırıyorum. içelim güzelleşelim ...

  10. Comment by Adsız on 01:41  

    geçmiş olsun Eray.. migren felan başa dert dikkat et kendine..
    uff kendim yazmışım gibi sıkıldım burada.. bizim nesil hep fenalarda olacak korkarım:S

  11. Comment by Hanife on 23:30  

    tekrar çoook geçmiş olsun,bu şarkıyı da pek bi severim ben:))