emeklilik..


eroy ve oky
Originally uploaded by eroy.
Bugün oky ile Büyükada'ya gittik.Meğer ne çok özlemişiz bisiklete binmeyi...20 km den fazla yol gittik. Öğlen sıcağı,bitmeyen yokuşlar vardı belki ama tüm bunlara değer bir bisiklet turu yaptık. Kah yokuş aşağı rüzgar gibi hızlı gittik, kah yokuş yukarı bisikleti elimizde çıktık. Güneş de tüm gün tepemizdeydi.Ama tüm bu yorgunluk ve bıkkınlık bugünün bize verdiği zevki asla gölgeleyemedi. (o yorgunluk bize bir hafta yeter derken aslında hiç yorulmamışız) 300'e yakın fotoğraf çektik ama yine de tam olarak herşeyi çektik diyemeyiz. Gitmemizin tek sebebi fotoğraf çekmekti aslında ama bisiklet turu günü tamamen farklı kıldı. Yolumuz üzerindeki herşeyin fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmedik tabi. Ne kadar yazarsam yazayım yine bugünkü yaşadıklarımı tam olarak anlatamaz.
Aslında tüm gün boyunca gördüğümüz tek kötü şey, faytonları çeken zavallı atlar oldu hayvanlar neredeyse sıcaktan bayılacaktı.
Adada yaşayan insanların davranışları konuşmaları bile farklı, oradakiler hiç de İstanbullu değildi.Sanırım emekliliğimi geçireceğim yeri buldum...

  1. Comment by 7.oda on 22:58  

    ne hoş.. herkesin düşü emekliliğini bir sahil kasabasında yaşamak..
    bişey sormak istiyorum.. bu yazıdaki fotoğrafın üzerine tıklayınca.. flickr daki sayfaya gidiyor.. nasıl yapıyorsunuz bunu?

  2. Comment by eroy on 19:58  

    tüm yaşam boyunca koşturduktan sonra biraz sessizlik ve huzur arıyoruz hepimiz.
    www.flickr.com buraya üye olmanız gerek. oraya yüklediğiniz fotoları blog sitenize yüklemek için ayarlardan yönlendirebilirsiniz. ama blogger' dan foto yüklemek daha iyi çünkü daha hızlı açılıyor.